Beleven

Opwaarderingen wijkinitiatieven


In Mortsel willen we onze wijken doen bloeien met levendige gemeenschappen en bruisende energie. Wijkinitiatieven, zoals straatfeesten, wijkbudgetten en onze geliefde jaarmarkt, verdienen een krachtige opwaardering. Ze vormen het kloppende hart van onze stad en brengen mensen samen. We zetten ons in voor de versterking van deze initiatieven, want wij geloven in de kracht van buurtbewoners die samenwerken en vieren. Laten we onze wijken nog levendiger maken en de banden tussen onze inwoners versterken. Samen maken we Mortsel nog mooier

Sportieve en culturele events


In Mortsel ijveren we voor meer sportieve en culturele evenementen die onze stad tot leven brengen. Van sportwedstrijden tot kunsttentoonstellingen, deze gelegenheden verrijken ons culturele landschap en versterken onze gemeenschapsbanden. We zijn vastbesloten om deze evenementen te koesteren en te versterken. We willen de promotie van sportieve en culturele initiatieven opwaarderen, zodat iedereen in onze stad kan genieten van inspirerende momenten. Samen zullen we de levendigheid en de culturele rijkdom van Mortsel blijven vieren!

Infrastructuur


In Mortsel streven we naar een moderne en gezonde levensstijl voor al onze inwoners, ongeacht hun leeftijd. Daarom is het van cruciaal belang om onze infrastructuur voortdurend te vernieuwen en aan te passen aan de behoeften van onze gemeenschap. We zijn vastbesloten om onze fitnessparcours en speeltoestellen nieuw leven in te blazen. Dit betekent niet alleen het opfrissen van de bestaande voorzieningen, maar ook het toevoegen van nieuwe en innovatieve elementen die de gezondheid en het welzijn van onze inwoners bevorderen. Laten we samen werken aan een stad waar iedereen toegang heeft tot hoogwaardige en uitnodigende recreatieve faciliteiten!