Jeremy

Jeremy Sainderichin

Ik ben Jeremy Sainderichin, geboren in 1985, sinds 2023 gelukkig getrouwd en al 7 jaar trotse papa van Cedric.

Hoewel ik pas sinds 2022 in Mortsel woon, ken ik de stad goed. Heel mijn leven heb ik rond Mortsel gewoond (in Boechout en nadien Berchem). Als ‘buitenstaander’ kende ik de stad aanvankelijk als een bruisend winkelcentrum waar we steevast met het gezin gingen shoppen. Door de jaren heen, moest ik met lede ogen toekijken hoe Mortsel gekend werd als grijze ‘filestad’ die men ten allen koste moest ontwijken en waardoor ook het winkelcentrum steeds kleiner en kleiner werd.

Nu ik hier woon, wil ik er niet langer over klagen, maar mee mijn schouders zetten onder het herstel van Mortsel. Dankzij mijn ervaring als Vastgoedmanager van enkele winkelketens, weet ik wat belangrijke aspecten zijn voor winkels en handelscentra. Betere bereikbaarheid, vlotter verkeer en een doordacht en beter parkeerbeleid (zowel voor auto’s als voor fietsers), zijn enkele speerpunten die gestructureerd aangepakt dienen te worden om mensen opnieuw aan te trekken naar onze Stad.

Dit kan -in mijn ogen- enkel gerealiseerd worden door een lokale, onafhankelijke partij waarvan de prioriteiten niet uit Brussel komen, maar mee beslist worden door de Mortselaar, in het belang van de Mortselaar. Dat is Pro-Mortsel.
Geplaatst in Team en getagd met , .