Axel

Mijn naam is Axel De Soomer, 27 jaar oud, en ik ben mijn hele leven al inwoner van Mortsel. Dit heeft me de gelegenheid gegeven om de prachtige plekken, leuke winkels en gezellige cafés in Mortsel goed te leren kennen. Met een diepe passie voor natuur, cultuur en sport, zie je me regelmatig door de straten en parken van Mortsel lopen. In mijn vrije tijd geniet ik van gezellige momenten met vrienden op een terras, bezoek ik live optredens en verdiep ik me in boeken. Samen met vrienden heb ik zelfs een boekenclub opgericht, waar ik nog steeds actief bij betrokken ben.

Met een diploma in marketing werk ik als digital marketeer, en met plezier pas ik mijn kennis toe op mijn betrokkenheid bij de boekenclub.

Mijn reis bij PRO-Mortsel begon in de zomer van 2023. Gedreven door de wens om Mortsel te verbeteren en om meer ervaring op te doen in het vakgebied van marketing, heb ik besloten om me aan te sluiten bij deze onafhankelijke partij. Mijn doelen zijn duidelijk: ik wil PRO-Mortsel meer bekendheid geven, zodat jullie de weg vinden naar een partij die de echte wensen van de Mortselaars vertegenwoordigt.

Bij PRO-Mortsel kun je altijd terecht met ideeën om van Mortsel een (nog) betere stad te maken.

Geplaatst in Team en getagd met , .