Michiel

Hallo, ik ben Michiel Tisson, geboren in 1985. Mijn leven draait om passie en toewijding, zowel op zakelijk vlak als in mijn rol als echtgenoot van Liesbeth en vader van drie geweldige kinderen Mathias, Manuel en Julie.

Als ondernemer heb ik de kans gehad om mijn creativiteit en ondernemerschap te ontwikkelen met restaurants Tisson, Rocco, groentewinkel Oogst en de lokale dranken ‘Klein-Zwitserland gin’ en ‘Elixier Officierke’.

Maar mijn gedrevenheid gaat verder dan het zakelijke; het gaat om het versterken van onze stad.
Ik wil streven naar een Mortsel waarin iedereen kansen krijgt om te groeien, waar iedereen zich veilig en goed kan voelen. Ik geloof in openheid, transparantie en luisteren naar de behoeften van onze stadsgenoten. Samen kunnen we een Mortsel creëren waarop we trots kunnen zijn, een stad die floreert op elk gebied, van lokale economie, vrije tijd tot welzijn.

Als fractieleider van PRO-Mortsel kunnen de inwoners van Mortsel erop vertrouwen dat ze een vertegenwoordiger hebben die zich volledig zal inzetten voor het welzijn en een positieve toekomst van onze stad Mortsel.

Geplaatst in Team en getagd met , .